ЛАБОРАТОРНО ОБОРУДВАНЕ

За Нас

ИТСИ ООД е официален представител за България, Сърбия и Северна Македония на лидерите в производството на строителна лабораторна апаратура като Alfa testing equipment, Geotechnical test equipment, Strassentest, Pile Test, Thermtest, Testmak, Bepete, Suez, Galdabini и други.

Представлявайки голям спектър от производители, успяваме да отговорим на нуждите на всички клиенти, осигурявайки перфектно съотношение цена / качество съобразено с индивидуалните нужди на всяка лаборатория, производител или строител.

Към търговския отдел на дружеството функционира високо квалифициран сервизен екип, който осигурява доставката и монтажа на новата апаратура, както и гаранционното и следгаранционното ú поддържане и обслужване.

Използвайки експертизата на собствените ни независими строителни лаборатории, успяваме да предложим пълна услуга при оборудване на нови или обновяване на съществуващи лаборатории, включително техническо съдействие при акредитация от „Българска служба по акредитация“, консултации за оптимално разпределение на инвестициите в нова апаратура, обучение на персонала.

Ние гарантираме Вашето качество!

Контакти

Институт по транспортно строителство и инфраструктура ООД

Телефон

0888 919 171

Търговски директор

Д-р инж. Христо Грозданов