Партньори

ALFA-logo

ALFA

От създаването си през 1972 г. ALFA произвежда оборудване за изпитване на бетон, цимент, инертни материали, почва, асфалт, скали и стомана. Приложихме над 45 години опит в бизнеса за изпитване на материали. Днес логото на ALFA е известно като качество, сигурност и надеждност на световния пазар. Със своето гарантирано качество, бърз срок за доставка и поддръжка след продажба, ALFA изнася продукти в повече от 116 страни по целия свят.

Продукти

Официален уебсайт: www.alfatestusa.com

BEPETE-logo

BEPETE

BEPETE – иновативни устройства за изпитване на строителни материали. BEPETE е марка на BRECON GmbH от Кьолн. Базата на BRECON GmbH е водеща в производството на вибрационни технологии повече от две десетилетия, обслужващи световната бетонова индустрия.

Продукти

Официален уебсайт: www.bepete.de

galdabini-logo

GALDABINI

Основана през 1890 г. и изцяло собственост на семейство Galdabini. Началната занаятчийска дейност по поддръжка и ремонт на местно родената текстилна индустрия почти веднага се превърна в конструиране на машини за механична индустрия. Галдабини е създал своята история с повече от век в непроменен пионерски дух и страст към технически предизвикателства, които сега са се превърнали в наши ценности. В наши дни ние проектираме и произвеждаме универсални ипитващи машини, изправящи машини и хидравлични преси.

Продукти

Официален уебсайт: www.galdabini.eu

Geotechnical-logo

GEOTECHNICAL

Geotechnical Test Equipment работи повече от 15 години в проектирането, производството и продажбата на оборудване, инструменти и компоненти за строително инженерство и тестване на материали. Установили сме дейност по целия свят в повече от 190 страни. Предлагаме най-добри решения за тестове на място и лабораторни тестове на бетон, цимент, хоросан, битум, асфалт, почва, инертни материали, скали и стомана. Продуктите на Geotechnical Test Equipment се произвеждат в Обединеното кралство и Европа.

Продукти

Официален уебсайт: www.geotechnical-equipment.com

piletest-logo-white

PILETEST

Основани преди повече от 24 години, ние сме специализирани в разработването на системи за пилотно изпитване за контрол на качеството и изпитване на интегритета на дълбоки основи (пилоти, шахти, кесони и др.). 1-ви PC-базиран пилотен ехо-тестер / 1-ви пилотен ехо-тестер с цифров сензор / 1-ви PC-базиран кръстосан ултразвуков тестер. Системите Piletest са най-лесните, продуктивни и най-бързи за работа в областта. Нашето ноу-хау се основава на годините работа по обекти, преди да започнем да проектираме собствено оборудване. Точни, продуктивни, здрави и лесни за използване.

Продукти

Официален уебсайт: www.piletest.com

strassentest-logo

STRASSENTEST

STRASSENTEST е една от водещите компании в областта на системите за тестване на строителни материали. Продуктовата гама включва изпитателни устройства и изпитателни машини за всички установени стандартни процедури за изпитване на асфалт и битум, бетон и цимент, инертни материали и почва. Области на приложение за нашите тестващи машини са пътно строителство, строителство на мостове, изграждане на тунели, строителство на сгради и гражданско строителство.

Продукти

Официален уебсайт: www.strassentest.com

suez-logo

SUEZ

От откриването на Суецкия канал, нашите решения и технологии придружават градовете и индустриите, за да отговорят на предизвикателствата на градския и демографския растеж. Чрез SUEZ Water Purification Systems Ltd (по-рано Purite Ltd.) ние произвеждаме, инсталираме и обслужваме стандартни и специално изградени системи за пречистване на водата, за използване в лаборатории, здравеопазване и промишлени приложения. 150 години история в услуга на човешкия прогрес.

Продукти

Официален уебсайт: www.suezwatertechnologies.com

Testmak-logo

TESTMAK

Testmak е производител и доставчик на оборудване за тестване на строителни материали, използвано за тестване на бетон, цимент, агрегати, асфалт и почвени проби по EN, ASTM и AASHTO стандарти. От основаването си през 2008 г. инструментите Testmak се използват в цял свят от държавни агенции, търговски лаборатории за тестване, производители на готови смеси, изпълнители и университети. Нашите продукти имат гаранция 2 години срещу производствени грешки.

Продукти

Официален уебсайт: www.testmak.com

thermtest-logo

THERMTEST

Фирма Thermtest е специализирана в измерването на топлопроводимостта, топлинната дифузия и специфичната топлина от 13 години. Нашата уникална комбинация от усъвършенствани лабораторни инструменти за топлопроводимост, преносими измервателни уреди и съответните аксесоари ни позволяват да предложим тестови решения, които да отговарят на повечето видове проби, приложения на тестване или бюджет. Нашият най-висок приоритет е да съответстваме на най-доброто решение за тестване на приложението.

Продукти

Официален уебсайт: www.thermtest.com

proceq-logo

PROCEQ

Компанията е създадена чрез сливането на Dreamlab в Сингапур и Proceq в Швейцария с мисия да защити изградения свят със софтуер, сензори и данни. Решението на Screening Eagle съчетава интуитивен софтуер и мощни преносими сензори, за да предостави надеждни данни за строителство и поддръжане на активи.

Продукти

Официален уебсайт: www.proceq.com

kern-logo

KERN

Mechanikus Gottlieb KERN основава своята компания през 1844 г. и произвежда най-точните везни за времето си. Бизнесът му се превръща в основна клетка на международно известното производство на прецизни везни в Южна Германия. 175-годишният опит и отдадеността на качеството ни позволиха да станем специалисти в областта на претеглянето с марката KERN, застъпвайки се за прецизност и надеждност. Работата с KERN е лесна и нашият ангажимент да удовлетворим нашите клиенти никога не спира. Открийте пътя към успеха на KERN: бърз - компетентен - надежден - универсален!

Продукти

Официален уебсайт: www.kern-sohn.com

insize-logo

INSIZE

INSIZE - Основана през 1995 г., е специализиран доставчик на измервателни уреди. За да можем да обслужваме световния пазар, ние създаваме дистрибуторска мрежа INSIZE на глобална основа. Седалището на INSIZE се намира в Китай. Имаме клонови компании в САЩ, Испания, Индия, Бразилия и дистрибутори в над 75 страни. Ние гарантираме, че където и да сте, нашите продукти INSIZE имат обслужване и поддръжка, които са на ваше разположение. Нашата отдаденост на качеството, иновациите и обслужването създаде световно търсене на продуктите INSIZE.

Продукти

Официален уебсайт: www.insize.com

weber-logo

WEBER

WEBER Prüftechnik - млада, амбициозна компания. Изискванията към технологията за изпитване на почвата се промениха значително през последните години. Вече са необходими нови подходи в измервателната технология и предаването на данни. Целта е непрекъснато да адаптираме нашите продукти към тези изисквания чрез опит, иновации и гъвкавост.

Продукти

Официален уебсайт: www.weber-prueftechnik.de

encardio-logo

ENCARDIO-RITE GROUP

Encardio-rite Group е световен лидер в решенията за мониторинг на безопасността в реално време за оценка на риска на мега строителни проекти и съществуваща инфраструктура. Ние имаме над 54 години опит, със стотици успешно изпълнeни проекти по целия свят. Encardio-rite има клонове в осем държави, в които работят добре обучени, квалифицирани и опитни професионалисти в бранша. В Encardio group обменяме знания и работим заедно, за да създадем среда, в която се раждат идеи и решения. Ние Ви държим за ръката.

Продукти

Официален уебсайт: www.encardio.com

trans-logo

TransTech Systems

Основателите на TransTech Systems от самото начало осъзнават, че много строителни Гражданско инженерство и други дисциплини продължават да се образоват по методи, които са се променили много малко през десетилетията. TransTech предостави първата неядрена технология за измерване на плътността. Притежавайки оригиналния патент, TransTech се стреми да продължи да тласка тази технология към нуждите на индустрията. Изпитването на неядрена плътност на асфалт и почва е нашият опит и с нетърпение очакваме допълнителни приложения на тази технология.

Продукти

Официален уебсайт: http://transtechsys.com/

hmp-logo

HMP GmbH

HMP GmbH - иновативен семеен бизнес с традиция. В самото сърце на Европа, в Магдебург, столицата на провинция Саксония-Анхалт, се намира седалището на Magdeburger Prüfgerätebau GmbH, накратко HMP. Традиционното предприятие е в семейството от две поколения. Предприятието е специализирано изпитвателно оборудване за пътно инженерство, строителство и железопътно строителство и е един от европейските лидери на пазара в тази област. Днес Magdeburger Prüfgerätebau GmbH изнася в 124 страни по целия свят. Висока точност, най-добро качество и перфектно обслужване – това е Magdeburger Prüfgerätebau GmbH - HMP.

Продукти

Официален уебсайт: https://www.hmp-online.com/en/

shlei-logo

Schleibinger Geräte Teubert u. Greim GmbH

Фирмата „Schleibinger Geräte Teubert u. Greim GmbH“е основана през 1995 г. от инженерите Markus Greim и Oliver Teubert и комуникационият техник Антон Шлайбингер. Нашата цел е да разработим и изградим иновативни системи за тестване на сгради материали. Повечето от нашите продукти се основават на патенти или лицензионни споразумения с индустрията партньори и университети. Schleibinger Geräte се фокусира върху специални продукти за изпитване на строителни материали,. Schleibinger Geräte разработва и произвежда системи за изпитване на строителни материали за изпитване на ранна якост, свиване и издръжливост на паста, хоросан, бетон и подобни материали.

Продукти

Официален уебсайт: http://www.schleibinger.com/